[closed] 2 questions

You can post here if you have found a bug or if you are faced to a strange behavior.
alexlong
Posts: 394
Joined: Fri Jul 31, 2015 8:06 am
Location: Russia

[closed] 2 questions

Post by alexlong » Fri Sep 25, 2020 7:57 pm

Hi, François!
I have some questions.

1. Is it normal if I do not see te map preview?
Preview.jpg
(37.74 KiB) Not downloaded yet
2. Is it normal if I short-press the set of waypoints and no dropdown list of waypoints appears?
displayed placemarks.jpg
(76.23 KiB) Not downloaded yet

alexlong
Posts: 394
Joined: Fri Jul 31, 2015 8:06 am
Location: Russia

Re: 2 questions

Post by alexlong » Mon Sep 28, 2020 2:51 pm

2.2.2 and 2.2.7 last beta.

Psyberia-Support
Site Admin
Posts: 4404
Joined: Wed Apr 14, 2010 9:41 pm

Re: 2 questions

Post by Psyberia-Support » Mon Sep 28, 2020 8:28 pm

Hi Alex,
1. The map is usually displayed. But if the map is empty at this location, or if it's not stored and you don't have Internet data, or if you have deleted the "OpenStreetMaps" map group, then it's normal.
2. Is normal in recent version. When you click on any item it move over it. Long press and select "Browse" to view the individual waypoints.
Do you like AlpineQuest ? Leave a small comment on Google Play !

alexlong
Posts: 394
Joined: Fri Jul 31, 2015 8:06 am
Location: Russia

Re: 2 questions

Post by alexlong » Tue Sep 29, 2020 10:26 am

Hi, François.
1. The map is usually displayed. But if the map is empty at this location, or if it's not stored and you don't have Internet data, or if you have deleted the "OpenStreetMaps" map group, then it's normal.
I have "OpenStreetMaps" installed (8 maps in a group).
The map data seems to be stored, anyway I see the map on the screen.
I have Internet connection.

The preview window is still empty:
No_preview.jpg
(117.72 KiB) Not downloaded yet

Psyberia-Support
Site Admin
Posts: 4404
Joined: Wed Apr 14, 2010 9:41 pm

Re: 2 questions

Post by Psyberia-Support » Tue Sep 29, 2020 12:00 pm

The OpenStreetMaps maps must be installed in the "Default workspace", even if you're currently using another workspace. The map previews always use the maps and storage of the default workspace.
Could it be this?
Otherwise it seems like a bug yes.
Do you like AlpineQuest ? Leave a small comment on Google Play !

alexlong
Posts: 394
Joined: Fri Jul 31, 2015 8:06 am
Location: Russia

Re: 2 questions

Post by alexlong » Tue Sep 29, 2020 7:43 pm

The OpenStreetMaps maps must be installed in the "Default workspace". Could it be this?
No, sorry. I just checked and it turned out that this map set was not installed in the default workspace.
I have it installed and everything works now.
Thanks for the advice.
;)

Psyberia-Support
Site Admin
Posts: 4404
Joined: Wed Apr 14, 2010 9:41 pm

Re: [closed] 2 questions

Post by Psyberia-Support » Wed Sep 30, 2020 2:34 pm

No problem, this is something that you cannot know if you don't ask!
Do you like AlpineQuest ? Leave a small comment on Google Play !

Post Reply